Hogyan lehet C1-ről C2-re eljutni? Magántanár tud segíteni vajon?
Konkrétan a beszédet illetően, vagy csak pongyolaságból használtad a beszédé igét, és a nyelvtudásra, mint egészre gondoltál?
Szerintem C2 szinten beszélni az tud, akiben van tehetség - és még szorgalom is.
C2-es szint az már anyanyelvi szintű nyelvtudás. Tehát ha te évek óta tanulsz angolul (ez kb. 5 éves korodtól) és van B2-es nyelvvizsgád akkor egy próbát megér. A C1 egyszerűbb megszerezni. Én 20 éves koromban megszenvedtem rendesen a német C2-sel pedig mióta eszemet tudom beszélek németül.
Ha gondolod adhatok pár tanácsot mire figyelj a C2-nél,ha belevágsz.
Nyelvtanár vagyok valamennyire értek ehhez. :)
Lehet, hogy azték nyelvre nincs C2 tankönyv, angolra kilószám van. De azoktól nem fogsz beszélni anyás szinten megtanulni, nem arra valók.
A tehetség és a szorgalom nem pótolhatja, csak kiegészítheti egymást, bizonyos szint felett.
Oké, elmondom a történetem. Itthon megcsináltam a C1 nyelvvizsgát, majd egy évet töltöttem USA-ban aktív beszédes native társaságban és a C2 vizsgát egy honapja tettem le.
Sok sikert és gyakorlást anyanyelvi közegben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!