BME vagy TELC? (Angol C1)
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2016. ápr. 14. 07:54
3/7 anonim válasza:
BME annyival rosszabb mint a Telc? Mi benne a rossz?
4/7 A kérdező kommentje:
Meglepődtem, hogy ennyire egyértelműen TElC. Engem is érdekelne, hogy miért?
2016. ápr. 14. 21:58
6/7 anonim válasza:
BME kétnyelvű írásbelin voltam. A szöveg ősi műtárgyak ásatásáról szól, amiben számomra nem igen köznyelvben előforduló szavak voltak. A fordításom szerintem nagyon jól sikerült, de ahol tudtak belémkötöttek. Ezek utána telc-re mentem, 67%-os lett, a BME-n az írásbelim alig érte el a 40%-ot. A tudásom nem változott a két nyelvvizsa között. B2 volt. Nyelvvizsga közben a vizsgabiztosok telefonáltak, zajongtak, beszélgettek a magnóbol semmit nem lehetett érteni a visszhang miatt és még bunkók is voltak.
(Második válaszoló voltam)
7/7 anonim válasza:
Alapból sokkal többet ér a TELC, már csak az elfogadottsága miatt is. Az egyik leghíresebb európai nyelvvizsga, kidolgozott vizsgarendszerrel, és korrekt feladatokkal, minőséggel és vizsgáztatókkal rendelkezik. Friss TELC C1-es nyelvvizsgám van, és nem csalódtam egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!