Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol középszintű érettségi?

Angol középszintű érettségi?

Figyelt kérdés
Még novemberben letettem a nyelvizsgát,Telceset. reading 100%-os levél 73%-os nyelvtan 75%-os,listening 90%-os szóbeli rész 84 % os lett. Így a nyelvizsga írásbeli és szóbeli része is 87%-os lett. Idén szeretnék érettségizni is,középszinten. Kb mire számíthatok eredményben? Nem túl nehéz az érettségi,azt láttam. Osztályozó vizsga nehéz szokott lenni?Köszönöm,a segítséget

#nyelv #érettségi #angol #középszint #TELC #trump2016 #makeamerikagreatagain #hillaryforprison #feelthebern
2016. ápr. 2. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Általában az osztályozó vizsga nehezebb, mint a közepszintű érettségi. Az osztályozó, olyan B2, az érettségi B1-B2 között van. Szerintem simán megírod 80%-ra (minimum), de csináld meg a tavalyi próbaérettségit és ellenőrizd magad. Az osztályozónál meg meg szokott lenni az 5-ös, azoknak, akiknek van nyelvvizsgája.
2016. ápr. 2. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Most lesz az osztályozód jövő héten?
2016. ápr. 2. 17:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem,jövő hét után :)
2016. ápr. 2. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmiképpen nem lehet az osztályozó normál osztályban B2, mivel az érettségi szintje B1. Legfeljebb speciális tagozaton. Abból áll az osztályozóvizsga, amit az adott évben tanultak.

Ilyen eredménnyel akár 100% is lehet a középszintűd.

2016. ápr. 6. 15:59
 5/8 anonim válasza:
Nekem is osztályozóm lesz egy hét múlva és valóban B2-es szint, ami nehezebb, de a tanárok szerint nincs félni valónk. Sok sikert sorstárs! :))
2016. ápr. 10. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor te nyelvi előkészítős vagy kéttannyelvű vagy tagozatos vagy. Normál osztályban nem lehet B2, mert nem haladhatja meg a kimeneti követelmény a középszintű érettségi követelményét.
2016. ápr. 10. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Most hogy van ez? :) B2-S vagy sem?
2016. ápr. 10. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van, hogy aki elorehozott erettsegit csinal(11-es) annak 11 es 12-es osztalyozot is kell csinalnia. A 11-es kozepszintu, a 12-es emelt erettsegi szintu(azaz kb egy kozepfoku nylevvizsga szintje).

Ha ilyen jo lett viszont a nyelvvizsgat, szerintem siman megirod:)

2016. ápr. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!