Hogyan lehet a szóbeli tudást/készséget fejleszteni? Lécci ne írjátok a listening exercise-ot és a filmnézést, azon kívül? Írni fogalmazásokat és "bemagolni"? Milyen feladatokat tudtok erre?
Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 12:10
1/4 anonim válasza:
Angol hírportálok cikkeinek töménytelen mennyiségű fordítása, lehetőség szerint anyanyelvi szinten angolul beszélő emberekkel való dumálás, könyvek olvasása, fordítása, stb... de akárhonnan nézzük, a filmnézés angolul (angol felirattal, hogy minél több szót ki tudj szótárazni) a legjobb, mert ugye játszva tanul könnyen az ember, tehát ha élvezed, nem monoton szarként fogod fel, akkor könnyebb lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
De attól, hogy nézegetem a filmet még nem fogok tudni beszélni. Max jobban érteni. Avagy?
2016. márc. 10. 13:52
3/4 anonim válasza:
"Hogyan lehet a szóbeli tudást/készséget fejleszteni?"
--> beszélgetéssel
4/4 anonim válasza:
Nekem konkrétan anno az segített, hogy hangosan mondtam ki angolul a gondolataimat, pl: éhes vagyok, mit kéne enni, van itthon rántott hús, de tegnap is azt ettem, stb... mindent, annyira hozzászokik az agyad pár hét után, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!