Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » English grammar in use vagy...

English grammar in use vagy advanced grammar in use?

Figyelt kérdés

C1-es szóbeli nyelvvizsgára (origó) készülök önállóan és szeretnék venni egy nyelvtanos könyvet is. Az english grammar in use és az advanced grammar in use között vacillálok. Egy nyelvtanár ismerősöm mondta, hogy az advanced nem ér semmit, mert rosszul magyaráz néhány dolgot, ezért az english grammar in use-t ajánlotta. Viszont aggódom, hogy az nem lenne elég egy felsőfokú szinthez.

Valakinek van tapasztalata ezekkel a könyvekkel kapcsolatban?

2016. márc. 6. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. márc. 6. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát igen, kérdés, hogy Murphynél az intermediate és Hewingsnél az advanced az hová esik az Ó!Rigó!-s C1-hez képest a skálán.

Már amennyire az előttem szóló állandóan minden bajra Dohárt ajánlja gyógyírként, én ugyanannyira a Thomson-Martinetet.

Próba kedvéért azért megnézve a kötőmódot, ebben Dohár csődöt mond (elismerem, csak a keresővel néztem végig mind magyar, mind angol megnevezéssel, és magyarul említi egyszer, de az haszontalan), viszont a Murphy és a Hewings majdnem egyformán szól róla két-három mondatnyit, Thomsomn-Martinet viszont két oldalt szán rá - és feladat is több van benne.

Elismerem, ezek nem túl nagy oldalak. :D

2016. márc. 7. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Pár napon belül le kell ám töltened.
2016. márc. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!