Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Honnan tudnék angol szavakat...

Honnan tudnék angol szavakat tanulni?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő szint, kategorizálva szeretném, tehát le vannak írva mülön az állatok,csaladtagok,zöldségek,bútorok,stb. De sehol nem találtam ilyen oldalt.

2016. márc. 5. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem pont nem így kell, hanem szövegből a szövegkörnyezet és leírt szituáció, kiegészítő ábrák segítségével.

De ha Te listázni szeretnél, írd be pl., hogy "beginner vocab list" a keresőbe, aztán nézelődj és szótárazz.

2016. márc. 5. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez talán nem is rossz:

[link]

A basic szekciót nézd.

2016. márc. 5. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Flash kártyák segítségével.

pl:

[link]

Van több gyüjtemény is,ezt nem próbáltam.Keresd meg,ami jó neked.

2016. márc. 5. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,de egyébként elsőnek igaza van.
2016. márc. 5. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szendrő Borbála: Én szeretem a szavakat/I love words c. könyvébe érdemes lehet esetleg beruháznod, az egész könyv ilyen kategóriákra osztott szólistákból áll, képekkel.
2016. márc. 5. 13:17
 6/6 anonim válasza:
Használd ezt az alkalmazást! duolingo a neve! Egyébként ahogy haladsz,úgy fogod tanulni a szavakat. Pl.: Játék,sorozat,meg persze a te szinteden ilyen flashkártyás játékok. Én is így tanultam meg jó formán haladó szinten angolul koromhoz képest. A tanár már említette nekem a nyelvvizsgát. Sok sikert!
2016. márc. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!