Hogy tanuljak meg angolul?
Figyelt kérdés
Egy csomó barátom úgy tanult meg Angolul, nagyon jól, hogy egy csomót játszottak online (pl: WoW), beszélgettek másokkal, s valahogy kialakult. Van aki filmeket nézett, s onnan. Én filmeket nézek (Angolul, angol felirattal, ) s a lényeget megértem, de valahogy szeretnék addig eljutni, hogy mondjuk tudjak elmenni Work&Travel-lel angol nyelvterületre, vagyis hogy tudjak egy angol (/amerikai angol) emberrel beszélgetni, nem feltétlenül tökéletesen folyékonyan, de ne is makogva...2016. febr. 13. 17:22
1/6 anonim válasza:
Iszonyat sok italki.com Ingyen van. Ki kell használni. Anyanyelvűk ingyen annyit dumálnak veled, amennyit csak akarod.
Folyékonyan úgy lehet megtanulni beszélni, hogy az ember beszél. Beszél. És még beszél. Eleinte makogva. Aztán majd jobban. Filmeket némán nézve nem fogsz megtanulni beszélni.
2/6 anonim válasza:
Tamogatom az elottem szolot. Beszelj, beszelj, beszelj... ne arra varj, hogy mikor fogsz elerni olyan szintre, hogy meg mersz szolalni. Hidd el, Angliaban pl. annyifele nacio el egymas hegyen-hatan, hogy pontosan erteni fogjak, mit akarsz mondani a makogasoddal is. Hozza vannak szokva. A nyelvtannal se torodj, max akkor, ha a nyelvvizsga a cel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a weboldalt! gondoltam arra, hogy beszéljek, néha szoktam Omeglézni, de valószínű ennek több hasznát veszi a nyelvtanulás.
2016. febr. 14. 02:56
5/6 anonim válasza:
Annyi lehetőség van használd a google-t
https://www.youtube.com/channel/UCEOFD4QjKFcxnvZeWk7yPKg
Netes Fizetős is van hasonló az felsőfokig megy...
6/6 anonim válasza:
A németes kérdésre: Italki. Com- on nem vagy angolok vannak. Minden nyelv képviselteti magát, nagy a tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!