Valakinek lenne kedve velem beszélgetni németül?
A középfokú német tételeket akarom kidolgozni a barátnőmmel, és ha többen lennénk, gyorsabban menne a dolog. Úgyhogy társakat keresek magunk mellé.
Messengeren vagy skypon fogjuk mi is megbeszélni a tételeket, szóval csak annyi kellene, hogy dobjatok nekem egy privit, és válaszolok!
Én a rigóra akarok menni, a barátnőm meg ecdl-re. Mindketten nyáron akarunk menni, és mindketten már középfokon vagyunk.
ecl-re :S, sorry...
Még annyit, hogy körülbelül egy hónap alatt akarunk felkészülni rá, és az ecl-es és a rigós tételekből tanulunk.
Úgy tervezem, hogy minden héten négy tételt kellene kidolgozni, hogy haladjon a munka...
Örülök, hogy neked lenne kedved, utolsó válaszoló :). Írsz léci privát üzit? Mert én nem tudok neked. Akkor válaszolok neked. De ide nem szeretném kiírni a mail-címem.
Köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!