Hogyan fejlesszem a beszédem? (magyarul és más nyelveken)
Figyelt kérdés
heti 1-2 könyvet kiolvasok, magyar mellett 4 másik nyelven is, úgy érzem elég nagy szókincsem van, de ha beszélni kell nagyon egyszerűen fejezem ki magam. Szerintem lusta vagyok gondolkodni(kb mintha maunika showból szabadultam volna), csak túl akarok esni az egészen,aztán hagyjanak békén.
lehetne ezzel kezdeni valamit?
2016. febr. 3. 14:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem csinálj videonaplót saját magadnak, nézd vissza, gondolkodj el azon hogy mit hogy lehetett volna máshogy/szebben kifejezni és holnap próbáld újra :D Gyakorold, javítsd ki a vélt hibáidat és próbáld addig amíg elégedett.
2/2 anonim válasza:
Italki.com -on beszélgess másokkal. Jönnek maguktól a bonyolultabb témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!