Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Orosz billentyüzet - probléma?

Orosz billentyüzet - probléma?

Figyelt kérdés

Remélhetöeg van valaki, az tud segíteni.

A gépemen beállítottam, hogy a billentyüzetet át lehet állítani oroszra is, és ez eddig rendben is van.

Ha online írok valamit, akkor rendesen müködik, viszont ha offline akarok egy szöveget írni, akkor továbbra is latin beüket használ.

Feltételezésem szerint a windows-ból hiányzik a cirill betükészlet, de nem tudom, hogyan lehetne "megtanítani".

De nem kizárt, hogy valami más gond van, amiért nem müködik rendesen.

Kérek szépen mindenkit, akinek van ötlete, segítsen. Elöre is köszönöm.

2016. febr. 1. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A windows biztos, hogy ismeri, mert én is rendszeresen gépelek oroszul onlány meg offlány is. Lent, a nyelvi eszköztárban állítottad be (ill., ha be akarod állítani, akkor fönt:)?

Addig, amíg nincs meg a probléma oka, tudod ezt az oldalt használni:

[link]

2016. febr. 2. 08:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségedet, sikerült megoldani.
2016. febr. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!