Júniusi nyelvvizsga beszámítása a felvételibe?
Szimplán elméleti a kérdés, csak a legrosszabb lehetőséggel számolok.
Ha Június 11.-én nyelvvizsgázok, akkor a Július 12.-i felvételi zárásba azt bele lehet számíttatni?
Azt tudom, hogyha kiderült, hogy sikerült a vizsga, de még nem küldték ki a bizonyítványt (ami +1 hónap), akkor el lehet fogadtatni igazolás alapján.
Elvileg 1 hónapig javítják a nyelvvizsgát (a valóságban ez nem tudom mennyire igaz. Aki már megcsinálta, pontosan 1 hónap múlva teszik közzé az eredményt, vagy lehet hogy hamarabb/később?).
A kérdés, hogy mi van akkor, hogyha a felvételi zárás előtt (elvileg) 1 nappal derül ki az eredmény? Ezt hogy lehet (egyáltalán meg lehet) oldani?
Lehet valamilyen "elsőbbségi" prioritást kérni / fizetni, hogy ne 1 hónapig javítsák, hanem csak 1-2 hétig azért, hogy bele férjen a felvételibe az esetleges sikeres nyelvvizsga pontszáma?
Biztos, hogy elfogadják az igazolást is, és nem csak a bizonyítványt? Erről én még nem hallottam, mondjuk régen volt már a felvételim.
A nyelvvizsga javítást pedig megsürgetni tudtommal nem lehet, csak a bizonyítvány kiállítását - némi plusz pénzért.
Igen, igazolást lehet "lekéretni", ha már benn van a reendszerben a sikeres eredmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
És az "alkérdésre" se tudsz válaszolni?
Pontosan 30 nappal később teszik közzé az eredményt, esetleg előbb/utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!