Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol felsőfokú nyelvvizsga?

Kata0403 kérdése:

Angol felsőfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

A közepet még 2 éve csináltam a City&Guilds-en, de az megszűnt :( idén akarom megcsinálni a felsőfokot, de nem tudom, melyiket

van tapasztalatotok a TELC, ECL Euro Exam C1-es nyelvvizsgákkal kapcsolatban?

melyik a legjobb?

melyiket ajánlották a legjobban?

2016. jan. 11. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Telc közepem van. Nem volt rossz vizsga. Most BME-re tervezek menni felsőre, idén.
2016. jan. 12. 07:52
 2/2 MenzaBoy válasza:

Én a Euro Exam keretein belül csináltam meg a B2-es és a C1-es nyelvvizsgámat is. Tapasztalataim alapján, náluk nehéz a vizsga. (Most a két mondatom kicsit ellentmondó lehet ezért megjegyzem, hogy azért maradtam a Euro-nál a C1 esetében is, tudatában, hogy nehéz, mert én saját magam tesztelése miatt csináltam a vizsgákat). Anno, mikor osztályszinten vizsgáztunk 9.-ben elsőre sokaknak nem sikerült és a későbbiekben mindenki kerülte ezt a rendszert. Szóval nehéz, viszont nagyon reális képet ad a tudásodról. Ezen a vizsgán nincsenek haszontalan (az én megítélésem szerint) feladatok (1 szavas gapfillingek, multiple choice, word formation) csak olyan ami a tényleges tudást teszteli: több reading feladat, writing, mediation, listening és a speakingen is komoly kritériumok vannak amiknek meg kell felelni.

Összességében szerintem egy jó vizsgalehetőség és ha sikerül akkor biztos lehetsz benne, hogy van mögöttes nyelvtudás és nem csak egy semmitmondó papírral rendelkezel. :)

2016. jan. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!