Sikerülne otthon egyedül felkészülni az angol középfokú nyelvvizsgára?
én is otthon készültem..sztem kidobott pénz ilyen esetben a magántanár, hiszen nem 0-ról indulsz és nem is felsőfok kell.
1000 kérdés 1000 válaszból készülgettem a szóbelire.
hanganyagot esl.lab oldalon hallgattam, de máshol is van dögivel.. akár az érettségi hanganyagokat is hallgathatod, bár sztem nyelvvizsgán kicsit nehezebb, mint amilyen az érettségin volt.de a lényeg, hogy rengeteg hanganyag van a neten, feladatokkal együtt.
írásbelire én külön nem készültem. a szóbelire tanult szavak+szókapcsolatok sokat segítettek. egyedül a levélmintát néztem meg a neten, arra írtam pár példát.
ja és origo szóbelin voltam, meg a helyi egyetem által szervezett írásbelin.
biztos vannak ennél nehezbb vizsgafajták is, de nem vagyok saját magam ellensége,hogy olyanra menjek:D
ja és minden nyelvvizsgának vannak fent séma feladatai, ezeket nézd meg,hogy neked melyik lenne könnyebb:)
pl origo szóbelin magyarul volt feltéve a kérdés a magnó esetén.. van akinek ez könnyebség, van akit összezvar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!