Egy 14-15 éves lány világmeglátása megérett már a középfokú nyelvvizsgára?
Figyelt kérdés
Sziasztok a lányom Januárban fogja letenni a BME angol középfokú nyelvvizsgát és szegénykém nagyon rágódik a dolgon. Jelenleg a szóbeli részre készül. Múltkor amikor megnéztem, hogy milyen témákról kell majd beszélnie, szerintem sok. Véleményem szerint egy ekkora gyereknek még nehézkés a záloghitelről, törlesztésről és egy albérlet fenntartásáról beszélni, középfokú szinten. Apja szerint muszáj letennie, mert már az olasz középfokúra készülünk. Azért jobb szemmel nézik majd legalább a vizsgáztatók ha egy kisgyerek áll előttük?2016. jan. 2. 18:44
12/13 anonim válasza:
En 15 eves voltam amikor elmentem. Igen en akartam meg fel voltam keszulve.
Es ez semmi van ismerosom akivel egyidoben nyelvizsgaztunk csak o C1-et tett en meg B2-ot... Igyanannyi idosen....
A
Ha a lanyod ugy latja hogy erre fel van keszulve akkor hajra, en ugy lattam hogy fel vagyok keszulve es lass csodat sikerult...
13/13 1112 válasza:
10 éve voltam 8.-os, egyik osztálytársamnak 2 pont hiányzott akkor a nyelvvizsgához, mert 8.-ban nekirugaszkodott, de azóta már biztos megvan neki. Szerintem hadd menjen, de amúgy stresszelni nem kell. Ha esetleg még nem érzi késznek magát, akkor szerintem nem lenne jó kötelezővé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!