Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen angol könyvet ajánlanát...

Milyen angol könyvet ajánlanátok otthoni tanulásra?

Figyelt kérdés
Valamilyen olyan könyvet szeretnék, ami picit "érdekesebb". Az iskolában az órákon készülünk az érettségire (közép), majd utána nyelvvizsgára/emelt érettségire, tehát az ehhez szükséges nyelvtant és egyéb dolgokat ott átvesszük és mivel magasabb óraszámban tanulok angolt és szerencsére jó tanáraim is vannak én meg nagyon élvezem az angoltanulást ezért úgy nagyjából mindent megértek, amiről ott szó esik. Nem kifejezetten ilyen gyakorlós, magyarázós könyvet szeretnék. A nyelvtannal alapvetően jól állok, de volt egy-két dolog, ami nem volt teljesen tiszta számomra és valaki ajánlotta az English Grammar in Use című könyvet...nekem nagyon tetszik mert nagyon szépen, pontosan, érthetően le van benne írva minden és tényleg helyretette a nem teljesen egyértelmű dolgokat a fejemben. Láttam, hogy ennek van szókincses és idiómás változata is, amik felkeltették az érdeklődésem, de elég drága könyvek (valamiért papíralapon jobban szeretem a könyveket mint pl. pdf formátumban ezért szeretném megvásárolni) ezért nem akarom csak a hasamra ütve megvenni. Ha valakinek van tapasztalata ezekkel a könyvekkel, akkor nagyon örülnék, ha azt megosztaná velem, de más könyv ajánlatoknak is örülnék. Előre is köszönöm!
2015. dec. 27. 22:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Kis angol nyelvtan mindenképpen.
2015. dec. 28. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!