Melyik nyelvvizsgát ajánlanátok angolból?
köszönöm! :).
2.! te melyikre készülsz? :).
én németből ECL-t csináltam, az írásbelivel nem is volt gond, viszont mivel nem vagyok nagydumás magyarul sem, ezért a szóbeli résznél jobban kellett küzdenem. rendesen készültem, csak az izgulás miatt nem úgy jöttek ki, ahogy igazából a fejemben voltak.
ezért olyan nyelvvizsgát szeretnék, ahol a szóbelire is minél jobban rá lehet készülni és könnyedén lehet venni az akadályt.
köszönöm, ez jólesett, pedig számomra ez természetes. :)
remélem, sikerrel járok majd, ha odajutok. :)
Ha egy jó erős, külföldön is elismert nyelvvizsgát szeretnél akkor a IELTS-et tudom ajánlani. Nagyon nehéz,anyanyelvi szintű nyelvvizsga de külföldi egyetemek ezt fogadják el leginkább.
Ha pedig könnyebb nyelvvizsgát szeretnél(ami ugy nagyjabol a "középúton" van, akkor az euroexam is teljesen jó.
köszönöm a választ. :)
igazából minél egyszerűbbet szeretnék, mert nincs rá sok időm, ráadásul nem az angollal van célom a jövőre nézve, úgyhogy az az anyanyelvi több szempontból is kilőve.
diplomához elfogadják, ha nem ugyanolyan fajtájú az írásbeli és a szóbeli? pl. írásbeli ECL, szóbeli TELC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!