Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol chatelő oldalakon szert...

Angol chatelő oldalakon szert lehet tenni olyan partnerre, aki szívesen csetelne rendszeresen velem?

Figyelt kérdés

Nyelvtanulás szempontjából érdekel.

Tudtok ilyen oldalalkat, ahol fejleszthetem az angolomat és találhatok olyat,aki nagy unalmában konntaktálna velem?

2015. dec. 26. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:

szia, biztos vagyok benne, hogy tudsz találni olyan embereket. :)

régebben én is így használtam a sharedtalk nevű oldalt - csak sajnos megszűnt -, ott voltak olyanok, akikkel rendszeresen leveleztem az oldalon keresztül, majd néhány levél után ők kérdezték tőlem, hogy nem beszélünk-e inkább facebookon.

természetesen mindenhol vannak olyan emberek, akik egyből letámadnak, hogy na, menjünk is skype-ra (ha lány vagy), de őket le lehet koptatni egy sima nem válasszal, utána nem zaklatnak tovább. :D

én így már beszéltem olyannal is, aki pont előtte járt Pesten vagy éppen magyarul tanult, úgyhogy kicsit kölcsönösen tudtuk egymást segíteni. :)

sajnálom, hogy megszűnt az oldal, nekem ezeket ajánlották helyette:

interpals.net, taptrip, reddit

illetve mintha még lett volna valami, csak sajna most nem jut eszembe.

2015. dec. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!