Szerintetek ez az idő elég lenne felkészülésnek egy angol középfokúra?
Utolsó éves gimnazista vagyok. Kellene még plusz pont a felvételihez...
Idáig nem nagyon tanultam angolt (csak melegedni jártam be).
Szinte nulla tudással lenne esélyem pár hónap alatt felkészülni?
Minden második nap 1 órát rászánnék az kevés még?
Másik kérdés:
Kb. nyár közepéig lehet még leadni dokumentumokat a felvételihez. Mikor menjek vizsgázni, hogy addigra (ha sikerül) megkapjam a papírt?
Így akkor én is lemondok a nyelvvizsgáról (egyelőre).
Szerencsére nekem emiatt még nem kell halasztanom, de így elég karcsú lesz a pontom.
Most komolyan egy angol középfokról beszélünk? :D
A hülye is simán felkészül.
Napi 1-2 órára növeld az időt, és megvan.
Vagy menj magántanárhoz, esetleg kérd meg a tanárt, hogy veled foglalkozzon külön az alapoktól.
Most konkrétan milyen tudásod van? Mert ha szinte 0 tudásod van, akkor esélytelen, hiába "Most komolyan egy angol középfokról beszélünk? :D
A hülye is simán felkészül." ...
Pár hónap alatt szépen lehet fejlődni, de csodát nem lehet tenni. Még a nyelvtant végig lehet zongorázni, de ugyan több év szókincsbeli hiányosságait nem lehet bepótolni, pláne napi 1 órával ami nem sokra elég ha nagy szintugrást akarsz gyorsan.
Nagy átlagban az angol középfokúig nulláról két év alatt lehet eljutni akkor, ha heti kétszer jár az ember átlag tanfolyamra (persze heti kétszer készül is erre).
Ebből lehet kiindulni.
Egy napra ne tervezz 24 óránál több angol tanulást, nem engedélyezi az Időhivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!