Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Most akkor mennyi az a nyelvvi...

Most akkor mennyi az a nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem innen melyik kell?LOL

Olyan nyelvvizsga kellene ami után kapok nyelvi pótlékot.

Szeretném nagyjából belőni, hogy mennyit kéne félre tennem egy kis felkészítéssel egybekötve.

(A nyelvtanom angolból elég tré, de mindent értek és válaszolni is tudok)

2015. dec. 19. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármelyik ezek közül, minden magyarországi nyelvvizsga akkreditált. A vizsga ára, ahogyan azt ott is láthattad, 32 ezer forint körüli. Hogy mennyi felkészülés kell neked, azt csak te tudhatod. De csoport helyett javaslom a magántanárt és az olvasáshoz, hallás utáni értéshez az önálló tanulást. Egy százasból biztos kijön az egész, egy magánóra ára 2000-nél kezdődik.
2015. dec. 19. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:

1# Köszi, de sztem maradok a csoportnál max 1-2 alkalommal mennék el.

Ilyen "nyelvtani rész" fent van neten is de jobb helyben csinálni, meg legalább meg lehet őket ismerni hátha az plusz pont XD

Én a magyar nyelvet okolom, ugye nálunk lehet vagy 5-6 féle képen alkotni mondatokat, angol meg kb 2 be kimerül.

Én meg "megrögzött tükörfordító vagyok"

2015. dec. 21. 21:07
 3/3 anonim válasza:

Minimum 100.000 Ft legyen a költségvetésed a nyelvvizsgára. Normális szótár 6-8000 Ft. Tesztkönyv 3-4000 Ft darabonként.

A magántanár inkább 3000 Ft/ 1 óra.

Ha fel kell lebbezned a vizsgaeredmény miatt, az 3-5000 Ft körül mozog.

Személyes tapasztalatom a sikeresen elköltött 300000 Ft után, hogy a hazai vizsgarendszer abszolút a pénzbehúzásra épül. Ha sok pénzem lenne, én nyelviskolát nyitnék, mert horror pénzeket keresnek egy-egy vizsgán.

2015. dec. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!