Nyelvi szakos egyetemisták, ti mennyiért és milyen hosszú órákat vállaltok magánban?
3000 Ft/óra, illetve 3500 Ft/óra, ha ketten jönnek egyszerre, így egy embernek csak 1750 Ft.
Amúgy nem nyelvi szakra járok, de tudok angolul, szóval vannak tanítványaim.
1500 Ft / 45 perc.
Nem vagyok nyelvi szakos, de van felsőfokúm,
és kint éltem Ausztriában.
az 5000 ft mindeképp túlzás, még Bp-en is, írom ezt egy megyeszékhelyről német-angol szakkal. én is egyénre szabottan állítok össze anyagokat, de az természetes, hogy használjuk a már meglévő, jól bevált gyakorló könyvet feladatait, ezért egy tanárt se kellene negatívan elítélni. a könyvek ezért is vannak.
az 5000 keleti nyelvek esetében inkább reális.
nálunk megyeszékhelyen, sokan 1500, 1800, és 2300 ft-ért tanítanak. ha ennél többet kérnek nyelvtanárok - inkább nem jön órára az, aki nincs rákényszerülve. sajnos nagyok a különbségek vidék és Bp. között.
Ez a Juanito Rico egy szolgalelkű mazochista. :-D
Én már azt is szipolyozásnak gondolom, hogy a fél napja elmegy az illetőnek azzal, hogy kimegy vidékre tanítani és csak 5000Ft-ot kér érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!