3-4 hónap alatt le lehet tenni egy középszintű angol nyelvvizsgát és a maradék időt pedig ráfordítani középszintű angol érettségire?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 13:37
1/5 anonim válasza:
Milyenek az alapok? Aki társalgási szinten beszél annak tanulnia sem kell, egy kis hiányossággal küzdő embernek bőven elég, egy szinte kezdőnek meg kevés.
2/5 anonim válasza:
A középfokú nyelvvizsga nehezebb, mint a középszintű érettségi.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, el vagy tévelyedve! Szerinted a középszintű érettségi nehezebb, mint a középFOKÚ nyelvvizsga?
4/5 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kérdeztem, hogy "3-4 hónap alatt le lehet-e tenni egy középszintű angol nyelvvizsgát"!
Én annak teljes tudatában vagyok, hogy sokkal nehezebb a nyelvvizsga mint a középfokú érettségi...
2016. jan. 2. 20:32
5/5 anonim válasza:
Ha tudatában vagy, akkor meg mért kéne a maradék időt olyanra való felkészülésre fordítani, amit addigra már rég tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!