Hogyan írják helyesen magyarul az angol nyelvvizsgát?
Figyelt kérdés
Az előbb angolnyelv-vizsgaként láttam és rájöttem, hogy nem vagyok biztos ennek a szónak a helyesírásában.2015. dec. 9. 20:21
11/12 anonim válasza:
Még jó, hogy befejezted! Még hogy nem vitatkozni jársz ide! Akkor ki is szólt be kinek? De azért örülök, hogy végre te is megtanultál linkelni, kár, hogy pont a lényeget nem látod.
Ha meg már százalékolni akarsz, jelen pillanatban, neked 3 0%-os kommented van, míg nekem egy sem!
A kérdés lényege a nyelvvizsga! Még egyszer tehát:
angolnyelv-vizsga: Ez egy BÁRMILYEN vizsga lehet angol nyelvből
angol nyelvvizsga: Ez egy NYELVVIZSGA angol nyelvből
12/12 anonim válasza:
az mta.hu, a helyesírás ellenőrzőjén a külön vagy egybe rendszerében az "angol nyelvvizsga" változatot javasolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!