Óbudai Egyetem?
Figyelt kérdés
Az óbudai egyetemre szeretnék menni valamelyik mérnöki szakra.Még nem döntöttem el pontosan.Arra lennék kíváncsi,hogy ott mennyire húzós a matek? Mert hallottam hogy a BME-n nagyon szívatós. Itt valóban könnyebb?Tudom az ottani értékesebb diploma lenne,de nem merném bevállalni.Alapvetően jó eszűnek tartom magam,viszont matekot csak középszinten tanulom és ott is csak 4 es voltam.Lenne így esélyem,mert az a helyzet hogy képesnek érezném magam arra hogy akár emelt szinten is tanuljam,mert bár csak 4-esre állok,egyáltalán nem kell megerőltetnem magam a dogáknál?Ismertek olyat, aki 4-es vagy akár 3-as matekkal elvégzett pl. egy gépészmérnökit?2015. dec. 1. 16:19
1/3 anonim válasza:
Én azt mondom gyakorold a matekot nagyon sokat. Kell majd az hidd el ha mérnökit akarsz elvégezni. Úgy tudom könnyebb az Óbudai de nem annyira elismert mint a BME. Fél év után oda szállingózik át a BME első évesek egy része.
2/3 A kérdező kommentje:
Gyakorolni fogom természetesen :) Meg tervezem hogy nyáron érettségi után el fogok járni vagy matektanárhoz vagy valamilyen tanfolyamra ami felkészít az egyetemi matekra. De úgy tudom egyetemen van egy bevezető tantárgy is matekból,igaz?
2015. dec. 1. 17:24
3/3 anonim válasza:
nézd át a gimis fizika kémia számolgatós alapokat ha gépésznek jössz
mecha AT matek a szórótárgyak és nem igazán tanulhatók be eőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!