Hogyan alakul az államilag támogatottság ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Még 2013 szeptemberében kezdtem a BME-n mérnökinfós szakot államilag támogatottan, vagyis jelenleg az 5. szemeszterem nyomom. Azon gondolkozom, hogy kiiratkozok a BME-ről és átmegyek 2016 szeptembertől az Óbudaira, mérnökinfóra.
A nagy kérdés az lenne, hogy ezt megtehetem-e államilag támogatottan és tényleg 12-5, azaz 7 félévem lesz-e támogatott.
#egyetem #szak #BME #mérnök informatikus #átjelentkezés #Óbudai Egyetem #Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar #állami ösztöndíj #egyetemváltás #mérnökinfó
2015. nov. 8. 02:20
1/3 anonim válasza:
Ha újrafelvételizel és felvesznek államira, akkor úgy van, ahogy mondod. Ha átjelentkezni szeretnél, akkor csak fizetősre vesznek át.
2/3 anonim válasza:
Ismerősöm is BME VIK-ről ment át OE NIK-re és ő államin van, bár ő csak 2 félévet volt BME-s.
3/3 anonim válasza:
Javaslom, hogy az Óbudai Egyetemen érdeklődj a lehetőségekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!