Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Magyar országon lehet Japánt...

Magyar országon lehet Japánt tanulni valahol?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha beutod Google-ba, sok-sok lehetoseget talalsz. De en mar fel eve tanulok a Keleti Nyelvek Iskolajaban, es nagyon joooo. ;) Gyorsan haladunk, es a tanarunk is igenyes a munkajara, raadasul arban is nagyon kedvezo, hiaba kulonleges nyelv... az angolt dragabban tanultam a telcnel.
2015. nov. 30. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Én például a Japán nyelvleckék magyaroknak youtube-csatorna "megalkotójától" tanulok, Hato Aoi-tól sype-on keresztül.

Csak ajánlani tudom, mert remek tanár (én például már egy csomó bonyolult dolgon túl vagyok, ismerek pár kanjit, és egyre több mindent értek meg filmekből-zenékből 8 alkalom után, míg angolt több mint 10 évig tanultam rossz tanár mellett, és a mai napig nem biztos a tudásom), az időpontokat te választod, teljesen rugalmas áll hozzád minden szempontból, és könnyű elérni.

Elég csak felvenni a kapcsolatot vele facebookon, hogy megbeszéljétek a részleteket ;)

2015. dec. 1. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nem hittem hogy ilyen hamar választ kapok. Youtu(be)-bon már én is néztem dolgokat csak nem voltam biztos hogy jó az ami oda van írva.
2015. dec. 1. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok nyelvsuli van, én pl. a Dialógusba jártam, ami szerintem elég olcsó.

Sokáig halogattam, mert régebben egy magánóra 8-10 ezer(!) forint volt. Persze, azóta már erősen mérséklődtek az árak, mert a japán már régen nem egy egzotikus nyelv. Baromi sok egyetemista került a piacra, akik már 4 ezerért vállalnak egy órát.

Azért a Magyarországot egybeírjuk.

2015. dec. 3. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:

A Keleti Nyelvekben is, ha mar vagytok 4-en a csoportban, akkor 1200 Ft egy ora.

1# voltam

2015. dec. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!