Euroexam C1 írásbeli részfeladat?
Figyelt kérdés
Most ismerkedem az euroexam feladataival. Csak írásbelizni szeretnék és nem teljesen tiszta hogy mi történik az egyik közvetítés feladatnál. Találtam az euroexam honlapján egy mp3 formátumot ez kell a feladathoz..és jajj ez akkor tényleg kell a feladathoz?
Rettegek az ilyen hallgatós féle feladatoktól.
2015. nov. 16. 14:38
1/1 anonim válasza:
Hát, én azt tudom javasolni, hogy messzire kerüld el az euroexamet. Nem egy jó nyelvvizsga, abszolút nem vizsgázó-barát.Nekem a továbbtanuláshoz kellett volna a pont, de a javításban a jóindulat minimális jelei sem voltak fellelhetők. Sajnos ilyen a mai világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!