Az angolban ki lehet-e küszöbölni ezt a problémát? Alább írom.
Figyelt kérdés
Szeretnék nyelvet tanulni. Az angol tanulásakor azonban rájöttem, hogy ha nem hallottam soha a szót, vagy akár egy mondatot - amit még nem tanultam -, bizony nem tudom hogyan kell kiejteni. Így nem tudok hanganyag nélkül tanulni, olvasgatni.
Azonban a németnél ez könnyebb számomra. Mindegy ha nem hallom, az alap német után már önállóan is kb. 80%-ban helyes a kiejtésem. Talán még a spanyolban is. Tanuljam inkább a németet vagy a spanyolt? Azt mondják az angol nagyon kell ma.
Köszi.
2015. nov. 11. 10:30
1/1 anonim válasza:
Azt tanuld, amelyik a leginkább tetszik, amelyikről úgy gondolod, hogy hasznodra válhat. Utána könnyebb lesz más nyelveket is tanulnod.
Ha az angolnál maradsz, ne idegeskedj ezen, természetes, hogy nehezen indul, de egy idő után rá fogsz érezni a kiejtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!