Origo irásbeli eszperantó nyelvvizsgán jóval több mint 20-sort irtam a levélben, olyan 34-et, tele irtam a A4-ES lapot ami be volt vonalazva?
Figyelt kérdés
Ez lehet probléma? Kérlek irjatok.2015. nov. 7. 22:03
11/18 A kérdező kommentje:
Mennyit készültél? Miből?
2015. nov. 27. 16:15
12/18 anonim válasza:
Szilvási könyv, Zöld teszt könyv, szavak, Kontakto újság....munka mellett....nem minden nap tanultam de én sajna nem először megyek ez a harmadik próbálkozásom ....most éreztem igazán jónak magam...és ezért is akadtam ki nagyon :(
13/18 anonim válasza:
sajna elég szerencsétlenül alakult ez a vizsga....a tesztre 7 pontot kaptam ami azt jelent 34 helyes válaszom volt....de a szótárakat a teszt írás közben ellenőrizték....mivel még soha nem nézték a szótárakat ami tudom nem mentség és az sem hogy könyvtári szótárt használtam ami Debrecenben egy könytárvban található meg ....:( tele volt írkálva természetesen nem általam....soha nem írtam bele könyvbe főleg nem könyvtáriba....de mivel elolvasni sem tudtam ( igen láttam hogy bele van írva ) ezek nagyon régi szótárak lásd sárga lapok ha radírozod elszakad a lap ( amit egyébként a vizsgabiztos megtett...) de hogy szavam ne felejtsem a tesztírás közben értek hozzám és a nő fennhangon kijelentette elveszem a szótárad...miközben én a tesztet írtam. Kétségbeesve könyörögtem hogy ne tegye mert habár tudom hogy bele van írva de nem az én írásom és egyébként sem érdekel mi van beleírva ezért nem foglalkoztam vele....nagy kegyesen megengedte és elkezdték radírozgatni én meg persze gondolhatod milyen összeszedetten folytattam ezek után a tesztírást ami kb. tuti 5 percet elvett az időmből.....:(
14/18 anonim válasza:
a magyar kérdésekre magyar válasz résznél 25 ből 9 pontot kaptam...viszont itt is volt érdekesség.....mivel tudtam a válaszokat de nagy betűkkel írok így nem maradt hely a lapomon és a vizsgabiztost megkérdeztem írhatok e a lap másik oldalára....a válasz igen csak csillagozzam meg ...ok így tettem ma pedig egy olyan infót kaptam hogy ami a lap másik oldalára van írva nem fogadják el....és ez egy 6 pontos volt asszem ....szóval elég szerencsétlenül jártam ezzel is ha ez igaz
15/18 anonim válasza:
egyébként kedves kérdező szívből gratulálok neked...gondolom egy kő leesett a szívedről azért :)
16/18 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm!
és ne add fel, sikerülni fog!
megkérdezhetem a szóbeli milyen volt, és hogyan készültél? :)
köszönöm
JA ÉS persze a laborra mennyit gyakoroltál, miből? :) köszönöm
2015. nov. 27. 22:59
17/18 anonim válasza:
3/16
El kellene olvasni a vizsgaszabályzatot hőbörgés előtt.
SEHOL sem lehet a dolgozatot lefénymásolni, nem csak az Origónál.
18/18 anonim válasza:
12/17
Semmit nem számít, ki írkálta tele a szótárad, ha tele van írkálva, nem használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!