Honnan lehet letölteni a Szilvásy-féle eszperantó munkafüzetet és CD-t és Jozefo Horváth (Horváth József) 30 nap alatt eszperantóul című könyvét?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! :)2010. márc. 18. 21:12
1/2 A kérdező kommentje:
a munkafüzet már megvan, de a Horváth József-könyvet továbbra is várom :)
2010. márc. 19. 18:19
2/2 anonim válasza:
Ha a 30 nap alatt eszperantóul-t letölteni akarod, az könnyű. Íme: [link]
(google 3. találata)
Ha meg akarod szerezni, az már neccesebb, mert amennyire én látom, az eszperantóul tanulók körében elég nagy az érdeklődés a könyv iránt. Én kb. két hete kezdtem el foglalkozni a könyvvel, feliratkoztam antikváriumok előjegyzési listáira. Pár nap múlva befutott az e-mail, hogy beszerezték, de még aznap elvitték... viszont sikerült megvenem Vaterán:D
Vatera, antikváriumok, ha a könyvet akarod. Ha csak a tratalmát, akkor a fenit link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!