Valaki tud olyan Japán nyelvtanárt aki Skype-on keresztül is tanít?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud akkor kérnék nevet, elérhetőséget stb.2015. nov. 3. 19:17
1/2 anonim válasza:
Koushin japán nyelviskolát beírod google-ba kiadja a honlapot és ott van elérhetőség
2/2 anonim válasza:
Keress rá facebookona Japán nyelvleckék magyaroknak-ra, Hato Aoi ennek az oldalnak a "tulajdonosa", és nem olyan rég postolta ki, hogy szívesen vállal akár skype-on is. Írj rá, kérdezd meg. Én megtettem, már 6 órán vagyok túl, és már tényleg elhiszem, hogy hamarosan folyékonyan fogok beszélni, mert remek tanár!(és ezt azért emelem ki, mert angolt 10 évig tanultam rossz tanár mellett, és még most sem biztos a tudásom) Youtube-on is vannak videói, ott meggyőződhetsz erről. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!