Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Cambridge nyelvvizsga eredmeny...

Cambridge nyelvvizsga eredmeny - mikor?

Figyelt kérdés
Szeptember kozepen voltam CAE nyelvvizsgan, elvileg az eredmeny 02 Oct 2015 10:00 (UK time) lenne elerheto, viszont nekem meg nem irtak ki :/ Mennyire kell komolyan venni ezt az idopontot? Aggodjak hogy valami baj van vagy ez az idopont csak tajekoztato jellegu es nem tartjak be nagyon pontosan? Mik a tapasztalataitok? Koszi elore is a valaszt!

2015. okt. 3. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem várj még, amikor én csináltam akkor azt írták hogy kb. 6-8 hét mire meg lesz az eredmény, ehhez képest 1 hónap alatt meglett.

Szóval furcsa hogy most ilyen rövid időket mondanak, szerintem még 1-2 hetet várnod kell az eredményre.

2015. okt. 3. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez szamitogepes vizsga volt, tehat itt elviekben sokkal hamarabb, 2 het alatt megvan az eredmeny... szerintem meg varok jovo het elejeig, aztan meglatom mi lesz... csak mar annyira kivancsi vagyok :) gondolom ertheto modon
2015. okt. 3. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekem percre pontosan akkor tették fel, ami ki volt írva. Szerintem telefonalj be!
2015. okt. 3. 21:17
 4/7 anonim válasza:
Szia! En is szeptember közepén voltam pesten cae-n,es az eredményt még nekem se írták ki. Kb óránként nézem,és a rendszer most valami hiba lehet a rendszerben ,mert egyáltalán be se enged lépni ('unable to access this website'). En is aggódom es izgulok, ezért ugy döntöttem h hét végéig ha nem küldik,akkor szólok nekik. Te mit csinálsz /csináltál végül?
2015. okt. 6. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Huh akkor most kicsit megnyugodtam :) En irtam a British Council-nak e-mailt meg hetfon de nem valaszoltak...

Te is szept 19-en szombat delutan irtad az irasbelit amugy? :)

2015. okt. 7. 09:43
 6/7 anonim válasza:
Akkor írtam,igen:) na holnap akkor én is írok nekik. Bár sztem ez eléggé udvariatlanság,hogy hétfő óta nem válaszoltak még:/
2015. okt. 7. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Na nekem epp most raktak fel:)
2015. okt. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!