Milyen típusú nyelvvizsgát érdemes elvégezni B2 szinten németből? (telc, BME, itk, origo stb)
Figyelt kérdés
Még idén november december környékén szeretnék németből nyelvvizsgázni, és nem tudom milyen típusút csináljak. A nyelvtan nem ment túl jól, kitöltöttem egy itk tesztett a nyelvtan résznél 24/50 pontom lett csak. Mit javasoltok?2015. okt. 1. 19:45
1/1 anonim válasza:
Mi az erősséged?
Látatlanban a TELC-et szoktam mindenkinek javasolni, mert nekem nagyon bejött németből és angolból is - bár ebben van egy minimális nyelvtani rész.
Azt ajánlom, hogy szánj időt arra, hogy az összes nyelvvizsgát, ami szóba jöhet, nézd át. A típusfeladatokat, keress esetleg vékeményeket róla a neten.
Amelyik a legszimpatikusabb, válaszd azt, esetleg keress fel egy nyelvtanárt, krd meg, hogy irasson veled egy szintfelmérőt. Hátha ő jobban ért ehhez és tud ajánlani egy neked megfelelő nyelvvizsgát.
De amúgy ha tudsz németül, akkor bármelyiken át fogsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!