Milyen könyveket ajánlotok a szlovák nyelv tanulására?
Magyar lakta felvidéki területen élek, most viszont költözünk és szükségem lesz a szlovák nyelvre, eddig viszont még csak kb alap szinten tanultam meg.
Olyan könyvnek örülnék a legjobban ami kb olyan mint amit az iskolában az angolra használunk (tehát nyelvtani gyakorlatok, magyarázat, szavak stb.)
mivel szerintem azzal van itt a baj, hogy a szlovákot nem mint idegennyelvet tanítják (a szlovákiai magyar sulikban) hanem 1. -től kezdve úgy veszik, hogy azt már tudod...
Krížom Krážom.
Szerintem a legjobb, ami kapható.
és még ide nézz be:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
kicsit félre értettetek, (vagy rosszul fogalmaztam) úgy értettem, hogy szlovákián élek csak viszonylag közel a határhoz így többségben magyarok élnek itt..
Amúgy szerintem én is jobban tudok angolul mint szlovákul.. valahogy sokkal könnyebb az angol, és sokkal több forrás is van a tanulására (1000 féle könyv, weboldal stb)
Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!