Hogyan tudnek egyszeruen es gyorsan szlovakul vagy lengyelul tanulni?
Figyelt kérdés
Vegre eldontottem, hogy jo lenne nyelvet tanulni csak nem tudom hogy kezdjem2015. aug. 12. 15:35
1/6 anonim válasza:
Talán van ezekre a nyelvekre is kreatív, vagy relaxa tananyag. Velük szerintem így tudnál tenni. Nézd meg a honlapjukon, esetleg torrenteken, bár az utóbbin inkább főbb nyelveket tettek szerintem csak fel. Esetleg még Rosetta Stonte-t is megnézheted, h van-e anyaguk.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
2015. aug. 21. 01:45
4/6 anonim válasza:
Pl. itt találsz magadnak tanárt
Van közöttük, aki magyarul is tud, de ha tudsz angolul, az azért nagy előny.
A másik megoldás, hogy fogsz egy nyelvkönyvet és nekiállsz magad. A legjobb szlovák könyv szerintem a Krížom Krážom. Az első kötetet kis guglizással le tudod tölteni hanganyaggal együtt.
Vagy ami használható még a
- Slovak for you
- Colloquial Slovak
5/6 anonim válasza:
Ide is kukkants be:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2015. aug. 24. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!