Jovo nyaron letennem az IELTS nyelvvizsgat de 2 ev alatt pont lejarna mire megyek egyetemre Skociaba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 21:20
2/11 A kérdező kommentje:
De azt fogadjak el az osszes skot egyetemen, es meg nem tudom pontosan melyikre szeretnek menni.
2015. szept. 17. 21:25
3/11 anonim válasza:
Akkor meg ne jövő nyáron tedd le hanem egy évvel később.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha letennem, es lejarna akkor meg lehet ujitani valahogy vagy egyszeruen ujra le kell tenni?
2015. szept. 17. 22:15
5/11 anonim válasza:
tudtommal újra le kell tenned. de miért nem tudod egy évvel később megcsinálni?
6/11 A kérdező kommentje:
Egy reszt azert mert nyelvvizsgaval jobb nyari munkat tudnek talalnj, masreszt mert akkor nem kene bejarnom suliba angol orara es tobb idom maradna az erettsegi tantargyakra koncentralni :(
2015. szept. 19. 10:00
7/11 anonim válasza:
érettségit akkor is tenned kell angolból, ha van nyelvvizsgád, nem váltja ki egyik a másikat. ha leérettségizel, utána nem kell majd órára járnod, de addig kötelező. szerintem tegyél le egy sima állami nyelvvizsgát, ne nemzetközit; nem évül el, és a munkáltatóknak is tökéletesen megfelel. persze a nyelvtudás fontosabb, mint a papír, de nem baj, ha van a feneked alatt egy nyelvvizsga. az ielts, toefl csak a külföldi egyetemekre jó (bár lehet hogy lehet honosíttatni, nézz utána).
8/11 A kérdező kommentje:
De mivel angolul erettsegizem az alapbol feler egy felsofokkal, ezert nem szeretnek tulsagosan angol erettsegit tenni. Az IELTS nyelvvizsgat meg elvarjak az ottani egyetemeken ugyhogy mindenfelekeppen szuksegem lesz ra..
2015. szept. 19. 14:48
9/11 anonim válasza:
ha nem vagy hajlandó kompromisszumra, nem tudom hogy várod, hogy segítsenek neked.
10/11 A kérdező kommentje:
Hajlando vagyok kompromisszumokra, csak nem szeretnek feleslegesen erettsegizni angolbol, igy meg a civilizacio erettsegi is kiesne.
2015. szept. 19. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!