Angliában egyetemeken IELTS academic kell vagy jó a general is? (sehol sem írjak oda csak azt, hogy hány pont kell)
Figyelt kérdés
Mar írtam az egyetemeknek amik érdekelnek de ezt elfelejtettem megkérdezni mindenhol csak az van ott ,hogy mennyi pontot kell elérni de ezt meg egyik egyetem honlapján sem láttam vagy ez egyértelmű ?2014. okt. 15. 07:45
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert van ahol meg kikötik hogy academic de csak akkor mondják ha rákérdezel....
3/4 A kérdező kommentje:
Mar jelentkeztem meg minden áprilisban megyek ieltsezni es academic kell sajnos:D csak az írás meg az olvasás tér el a másik két része ugyanaz mint a generalnak
2015. febr. 17. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!