Tudnátok ajánlani olyan német nyelvű online is nézhető filmet, sorozatot, aminek segítségével a beszédet, szövegértést tudnám erősíteni?
Figyelt kérdés
Az alapjaim megvannak, bár sokat felejtettem, a nyelvtan át tudom venni, de a beszédem nem is volt erős, és az is megkopott. Valami folyamatosan dolog kellene, ami fenntartja a kíváncsiságomat, érdeklődésemet.2015. szept. 16. 20:57
1/4 anonim válasza:
Tekintsd meg ezt a videosorozatot, szerintem nagyon jo. https://www.youtube.com/watch?v=7BIOpEeZgJc
Feedback'et várok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ennél előrébb tartok, legalábbis amennyire belenéztem. Beszélgetős kellene nekem, olyat tudsz ajánlani?
2015. szept. 16. 21:25
3/4 anonim válasza:
Amit én nagyon hasznosnak találtam, az a német dokumentumfilmek nézése. Tiszta, érthető a szöveg, de mégis szakszöveg, sok kifejezést ebből tanultam meg anélkül, hogy ki kellett volna szótárazni bármit is. [link] itt van egy csomó dokumentumfilm mindenféle kategóriában. Engem leginkább a Psychologie és a Physik kötött le, de a többiből is biztos van egy csomó jó dokumentumfilm. Amit még tudok ajánlani (bár nekem is csak ajánlották, nem próbáltam ki) az a Türkisch für Anfänger sorozat.
4/4 A kérdező kommentje:
A dokumonster nagyon tetszik, nagyjából értem, de bőven tanulhatok még belőle, köszönöm.
Ha van még ötlete bárkinek szívesen veszem.
2015. szept. 17. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!