Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki ajánlana egy német...

Hopsalappipó kérdése:

Valaki ajánlana egy német online tanfolyamot ami ingyenes?

Figyelt kérdés
Az iskolába ahova járok elég nehéz odafigyelni az órákon. Sajna csak ugy lehet tanulni németet, hogy a másik osztállyal vagyunk összevonva. Ez az osztály amibe kerultem elég zavaros. Folyamatosan problémák vannak. (hangoskodás,visszabeszélés stb...) Előfordult már verekedés is... Szóval az a lényeg hogy szeretnék jobban beszélni németül. A tanácsokat előre Köszönöm!

2015. aug. 25. 20:55
 1/1 anonim válasza:
Nekünk is pont ugyan ez volt a helyzet csak én angolt tanultam...ha jobban szeretnél beszélni abban az internet nem annyira segít (legalább is ingyenes program biztos nem) én elkezdtem különórákra járni mert itt beszélni is volt lehetőségem... nekem nagyon sokat segített mert addig kb meg sem tudtam szólalni angolul... sajnos sok esetben van ez így
2015. aug. 31. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!