Hogy van németül, hogy: Nem szeretnék átmenni a másik osztályba, mert még nem tudok annyira németül?
A suliban van 2előkészítő osztály, az egyik az alapokkal foglalkozik a másik pedig.. Hát ott már rendesen beszélnek németül.
Én még nem értem meg annyira, viszont a tanár ma mondta hogy menyjünk át holnap a másik osztályba..
Már 9hónapja kint vagyunk, viszont az előző suliban annyira nem tanítottak, és ebben az osztályban meg még alapokkal foglalkoznak, de legalább ismétlek. :)
A választ előre is köszönöm!!
Jaa és kaptunk lapot hogy mit kell venni, ha valaki tudja megmondaná nekem mi az a : Geodreieck ?
és a Patronen für füller ?
"Már 9hónapja kint vagyunk"
Hol?
A Geodreieck a háromszőgű vonalzó, a Patronen für Füller pedig a töltőtollba való patron.
A mondat így van:
Ich möchte nicht in die andere Klasse gehen, weil ich noch nicht so gut Deusch spreche.
Gondolom Németországban vagytok. Csak annyit tennék hozzá, hogy jót tenne neked ha olyan osztályba járnál, ahol jobban beszélnek nálad németül, mert gyorsabban fogsz haladni még akkor is, ha nehezebb lesz. Ha 9 hónap alatt nem tanultál meg annyira, hogy ezt a mondatot magadtól lefordítsd, akkor az elég nagy baj és sokat segítene az a másik osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!