Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek ciki eszperantóul...

Szerintetek ciki eszperantóul tanulni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
A köztudatban nem egy sokra tartott nyelv. Én tízen+ éve beszélem, és köszi, én imádom :) de megszoktam, hogy mások szerint ez nem ér semmit. ŐSzintén szólva nem érdekel a véleményük. Nagyon jó kapcsolatépítő külföldön is, és itthon is. Nagyon sok barátom lett a nyelvnek köszönhetően és rengeteg könyv, internetes oldal, zene, még tv is van.
2015. szept. 15. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem ciki. Én pl. jelnyelvet tanulok, és én is mindig megkapom hogy azzal nem megyek semmire, stb. de nem kell hogy érdekeljen, mert minden nyelvtudás hasznos, és személy szerint nekem az eszperantó sokkal jobban tetszik mint a német, vagy az olasz.
2015. szept. 15. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Cikinek nem ciki, de tanulhatnál helyette olyat is aminek még értelme is van.
2015. szept. 15. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Minek van értelme? Az angolnak? Mi értelme van az angolnak, ha senki sem kéri számon? Egyébként pedig van, aki szerint ciki, de van, aki szerint a márkátlan ruha is ciki, szóval ez még nem jelent semmit.
2015. szept. 16. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Értelme nem sok van, de ha ez boldoggá tesz téged, akkor tanuld. Én héberül szeretnék tanulni, arra is mindenki azt mondja, az meg minek? Szóval, semmi se jó :D.
2015. szept. 18. 11:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Mármint ciki-e, hogy valaki azért tanulja ezt, mert semmilyen más nyelv nem megy a diplomához? Nem hobbiból gondolom :)
2015. szept. 18. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy semmilyen más nyelv nem megy, ezt ne magyarázd be magadnak. Egyébként így sem az van, hogy ciki, hanem ez majd akkor lesz "ciki", mikor nem fogsz miatta munkát kapni, mert hiába van diplomád, ha nem beszélsz min. angolul középfokon :/
2015. szept. 20. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az cikibb, hogy nincs meg a diplomád egy nyelvvizsga hiánya miatt. Ess túl rajta, szerezd meg, és aztán tanulj más nyelveket is. De az, hogy áll a polcon, mert nem tudsz egy papírt felmutatni, az elég baj.
2015. szept. 20. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem rólam van szó, nekem két középfokúm van, az egyik barátom szenved vele. : /
2015. szept. 20. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!