Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy szóbeli angol nyelvvizsgár...

Egy szóbeli angol nyelvvizsgára mennyit kéne készülni?

Figyelt kérdés
Jövő májusra tervezem mivel akkor leszek 18 éves.Én úgy érzem hogy már olyan középhaladó szinten vagyok.És minimum egy középszintű nyelvvizsgát akarok majd.Milyen témák szoktak felmerülni a szóbelin,milyen témáról lehet beszélni?Na és mennyire választékosan lehet beszélni?Hány szót kell ismerni úgy kb?Milyen kifejezéseket ismertek,amiket lehet használni?Van erre valami felkészítő könyv?

2015. szept. 14. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
1000 Questions 1000 Answers
2015. szept. 14. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
10-15 ezer szókincs kell hozzá
2015. szept. 14. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahány nyelvvizsga, annyi felkészülési mód. :)

Én most megyek majd telc B2-re, oda például el kell jutni kb. upper intermediate szintre, de nekem azt is mondták, hogy természetesen nem árt, ha tudod legalább egy advanced szintű könyv szókincsét is. Meg van adva több téma is, azok közül kell húzni. Erre felkészülésként számtalan tematikus szótárt tudsz venni akármelyik könyvesboltban (én a Twenty but one-t használom).

De a legfontosabb, hogy még a felkészülés előtt válaszd ki, melyik nyelvvizsgára akarsz menni. :) És sok sikert majd!

2015. szept. 15. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi :)

Amúgy szerintem nem lesz nehéz.

2015. szept. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!