Angol emelt szintű érettségi szóbeli tételek?
Igazat megvallva én nem néztem meg az Oktatási Hivatal weboldalán a tételsort - pedig ha lesz időd, akkor nyugodtan beleolvashatsz - és nem is követtem.
A legfontosabb, hogy mindig légy aktív angolon és a fakton - nem tudom, hogy nektek van-e lektorotok, de nekünk volt és ő is sokat segített nekünk.
Viszont ajánlom figyelmedbe az Oxford Exam Excellence című könyvet, Színes kérdések és válaszok angol nyelvből C1 szint könyvet - igaz, abban komplikáltabb kérdések is vannak, de szerintem hasznosak. Ha félsz a Debatetől, akkor ajánlom még Tóth Vera Érettségi feladatos könyvét, ugyanis abban nemcsak írásbeli, de szóbeli feladatok is vannak és igen hasznos.
Aranyos vagy, hogy legyek aktív angolon és fakton, de már nem vagyok gimnazista :) sőt, 10 éve érettségiztem, csak tovább tanulnék, és kell hozzá az angol emelt szintű érettségi :))) ezért ülök vissza egy vizsga erejéig a padba :)
Köszi a könyv tippeket, és hogy a tételsor kb. hol érhető el :) csak úgy nagyjából kíváncsi voltam, hogy kb. mégis milyen témákat érintenek most egy emelt érettségin. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!