Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kedden érettségi, de sehogysem...

Kedden érettségi, de sehogysem bírtam megtanulni az angolt, mennyire fognak elítélni amiatt, hogy nulla tudással oda állok eléjük?

Figyelt kérdés
Ráadásul úgy tudom az angollal kezdünk és arra nem adnak felkészülési időt. Ha már az első tantárgyból lejáratom magam nemhiszem, h pozitívan állnának hozzám utána :/

2015. jún. 19. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Angolra nem kell tanulni.
2015. jún. 19. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Aztse fogom érteni mit kérdeznek nem hogy még valaszolni is
2015. jún. 19. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hogy írtad meg az írásbelit?
2015. jún. 19. 14:50
 4/4 anonim válasza:
Az angol érettségi a szó legszorosabb értelmében egy vicc. Az órai anyagokat akárki meg tudja tanulni pillanatok alatt olyan 0 amiket leadnak, a középszintű érettséginek nevezett valami kis nyavalyán meg olyan alapszintű dolgok vannak amiket már általános iskolás koromban tudtam. Biztos hogy nem égsz le, egyszerűen képtelenség :D
2015. jún. 22. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!