Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet-e emiatt 0 pontos a...

Lehet-e emiatt 0 pontos a TELC B2 hivatalos levél?

Figyelt kérdés

Ma voltam nyelvvizsgázni angolból. A levelet nagyon szépen megírtam, megfelel a kritériumoknak (kötelező pontok, terjedelem, stb.). Egyetlen szépséghibája van a dolognak: Levélként kellett volna felírni a címzést (pontos cím, jobb és baloldal), ehelyett én figyelmetlenségből az e-mailekre jellemző címzést alkalmaztam (jobb oldal: from, to, subject, date...)

Emiatt lehet, hogy át fogják húzni az egészet? :(

2015. aug. 14. 20:40
1 2
 11/14 monstera válasza:
Megértetted miről kell írni mik a felsorolt szempontok amit beleírtál akkor sztem nem vonnak le durván, a legfontosabb az, hogy megérted-e a témát és beleépítetted-e megadott dolgokat,amit felsoroltak, ezen szoktam elbukni, akkor 0 pont nem a témának megfelelően írsz vagy a megadott kritériumokat nem írod bele.
2015. aug. 15. 14:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A 10-es válaszolónak üzenem: nehogy azt hidd, hogy másnál nem fordulhatna elő ilyen. Tudod, itt tétje van a dolognak, ami már alapból fokozza az izgalmakat + 30 perc meg nem is olyan sok egy igényes hivatalos levél kidolgozására. Szóval simán előfordulhat a figyelmetlenség és kapkodás végett. Egyébként pedig nyilván meg tudom különböztetni a levelet és e-mailt. Ha nem tudnám, akkor már idáig sem jutottam volna el... :)

2015. aug. 15. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
34%
A fő, hogy ne nyalogasd túl sokat a sebeidet!
2015. aug. 15. 19:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Végül sikerült, egészen jól! :)
2015. dec. 22. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!