Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet-e emiatt 0 pontos a...

Lehet-e emiatt 0 pontos a TELC B2 hivatalos levél?

Figyelt kérdés

Ma voltam nyelvvizsgázni angolból. A levelet nagyon szépen megírtam, megfelel a kritériumoknak (kötelező pontok, terjedelem, stb.). Egyetlen szépséghibája van a dolognak: Levélként kellett volna felírni a címzést (pontos cím, jobb és baloldal), ehelyett én figyelmetlenségből az e-mailekre jellemző címzést alkalmaztam (jobb oldal: from, to, subject, date...)

Emiatt lehet, hogy át fogják húzni az egészet? :(

2015. aug. 14. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű levonnak vagy 1-2 pontot, de az se biztos.
2015. aug. 14. 20:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Ámen! Bárcsak úgy lenne. Köszönöm a megnyugtató választ!
2015. aug. 14. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Én jó néhány nyelvvizsgán jártam már, de nem hogy pontot nem vonnak le emiatt szerintem, de én még nem is láttam, hogy bárhol kértek volna címzést, annak ellenére, hogy mindenhol ezt verik a diákokba. Cambridgen például kifejezetten kikötötte a feladat, hogy ne címezze meg senki.
2015. aug. 14. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Igazából attól függ, hogy milyen a vizsgabiztos... egyik ismerősöm spanyolból ment nyelvvizsgázni, és a vizsgaelnök olyan huszadrangú dologba kötött bele például, hogy beleírta, hogy "Olvastam az újságban a hirdetését,...", de a feladatban nem volt olyan kikötés, hogy a hirdetés az újságban van... 0 pontra értékelte (és az nem számított, hogy a másik két vizsgáztatónak megfelelt), emiatt meg is bukott a vizsgán.
2015. aug. 14. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, amit leírtál, az vagy kamu, vagy nem tudod hogyan működik egy nyelvvizsga. Levelet írásbelin kell írni, ahol nem 3, hanem 2 vizsgáztató van bent, és nem helyben javítják, tehát ha a fellebbezés során ki is kéred a dolgozatodat, hogy megnézd, min buktál el, azt akkor sem tudhatod, hogy "a másik kettő átengedte volna", mert ilyen információk nincsenek rajta. Ilyenért egyébként nem értékelhetik eleve sem nulla pontra a fogalmazást, mert nyelvhelyességre, helyesírásra, megfelelő stílusra mindenképpen adnak részpontokat. Ilyen egyetemi filter teszteken szokott előfordulni első év végén a nyelvszakokon.
2015. aug. 14. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Szóval semmiképp ne izgulj ezen, mert megúsztad.
2015. aug. 14. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Az 5-ös válaszoló szépen leírta, amit a 4-esnek üzentem volna. Micsoda hülyeség már ez a "vizsgabiztos", meg "3 vizsgáztató", meg "tudom, hogy átengedte volna", meg "egy ember nem engedte", ráadásul mindezt az írásbelin!
2015. aug. 14. 22:41
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ezt mondta ismerősöm, csak azt adtam tovább. És nem az a hazudozós fajta, szóval mindenki döntse el, hogy mennyire igaz és mennyire nem.
2015. aug. 14. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
az én levelem ilyen hivatalos dolgokat tekintve borzalmas lett, nem írtam hogy mi a témája, dátumot sem, és sztem még egy s-t is lehagytam a yourS sincerely-nél, úgyhogy 18 pontért összeteszem a kezem... xdd egyébként kivan dolgozva három bizbasz, meg sztem nyelvtanilag is ok.
2015. aug. 15. 02:54
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Mar ne haragudj, de hogy lehet egy level keresre egy emailt irni. Meg is erdemled a 0 pontot. Ennyire figyelmetlennek lenni vagy nem tudni mi egy level mar kesz rohej.
2015. aug. 15. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!