Ki volt idén vagy nemrég Origo nyelvvizsgán? Mi a véleményed róla?

Én kb tavaly márciusban voltam. Nem tudom belefér-e a "nemrég" kategóriába:) Angol középfokon voltam amúgy.
Írásbeli nem volt vészes, a tesztet nem éreztem túl könnyűnek mondjuk....de a levél témák nem voltak gázosak, és a magyarról angolra fordítás sem volt nehéz:) Angolról magyarra már annál inkább:D
Szóbelin rendesek voltak, nem kötekedtek meg semmi:) Hallgatási sz*r volt (de abból alapból elég béna vagyok, szal vszínűleg az én hibám:D). Szerencsére elsőre sikerült az írásbeli is és a szóbeli is:) Nem éreztem sehol, h esetleg lepontoztak volna vagy vmi:)

Szia!
Nekem ma (vagyis most már tegnap) volt a szóbelim, azt hiszem ez belefér a nemrég kategóriába :P
Nagyon jó fejek, nem szívattak, inkább néha segítettek. A labor nekem nehéz volt, az írásbeli egyszerű. Ha a szóbeli (a labor miatt) nem lesz meg, akkor is jó véleménnyel leszek!

januárban voltam szóbelin, ősszel írásbelin, alapfokon.
Nekem nagyon jó a véleményem. Az írásbeli könnyű volt, a szóbelin nagyon rendesek voltak, pedig nagyon izgulós vagyok, a magnó is könnyű volt. Azért az origot választottam, mert:
- talán ez a legismertebb (még mostanában is hallok olyan nevű nyelvvizsgáról, amiről előtte még sosem)
- a többihez képest olcsó nyelvvizsga
- magyarul vannak a feladatok meghatározásai
- ezt a nyelvvizsgát ismerem a legjobban, és ennél is maradok, mert most középfokra készülök
- az origo vizsgahely viszonylag közel van a lakóhelyemhez
Tudom, hogy ezt egy nehéz nyelvvizsgának mondják, de én nem ezt tapasztaltam.
érdekes így olvasni a válaszokat, mert pont azt hallottam, hogy az Origo a legnehezebb nyelvvizsga, és arra mennek hogy ne menjél át, mindenben hibát keresnek
legalábbis régebben így volt

Sokaktól hallom én is ugyanezt, hogy milyen szemét egy vizsga. Ezt szerintem azok mondják, akik megszenvedtek vele nagyon, esetleg többször kellett vizsgázniuk, mire sikerült.
Az a baj, hogy mindenki azonnal akarja a papírt, minimális energiát akar belefektetni a tanulásba.
Mindenki másban jó, ma már annyi nyelvvizsga van, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzolót.
3. válaszoló voltam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!