Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet vizsgázni tanfolyam nélkül?

Lehet vizsgázni tanfolyam nélkül?

Figyelt kérdés

Egy év múlva befejezem a középiskolát és szeretnék állam- és jogtudományi karra menni valamelyik egyetemen. Azonban a keresetem nem fogja a tandíjat fedezni.

Meg lehet ezt úgy oldani, hogy megveszem a tankönyveket, otthon egyedül tanulok, majd vizsgát teszek valahogyan?

2015. aug. 6. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerinted, ha erre lenne mód, mások nem választanák ezt az utat?

Egyébként nálunk még előadásokon is volt névsor... nem mindegyiken, de némelyik tanár vezette azt, hogy ki milyen gyakran vesz részt.

2015. aug. 6. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet kérni egyéni tanrendet, de attól még fizetni kell.
2015. aug. 6. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nyelvvizsgát is lehet tenni ilyen módom, ha jól tudom.

Azt pedig garantálom, hogy lennének olyan emberek, akiknek luxus lenne otthon könyveket kijegyzetelni meg interneten keresgélni, ha lehet ülni egy teremben is, ahol a professzor részletesen elmagyarázza a tananyagot.

2015. aug. 6. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Miert nem jelentkezel allamilag tamogatottra? Tudtommal meg van ilyen es ott nem kell fizetned a tandijat de megis ugyanugy jarsz az eloadasokra. Am sztem az emberek nagytobbsege azert jar eloadasra mert ha eledraknanak 5 db tankonyve h na ez magyarorszag jogrendszere akk nem biztos h meg is ertened es at is tudnad ultetni gyakorlatba. Teszem azt gimibe is azert vannak tanarok mert egy tankonyv onmagaban nem eleg, kell valaki aki jartas a temaban es el tudja magyarazni.
2015. aug. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!