Szerintetek melyik nyelvvizsgát érdemesebb, ill. legkönnyebb letenni?
Figyelt kérdés
Már előre gondolkodok. A diplomához nekem vagy egy szakmai közép vagy egy általános felsőfokú nyelvvizsga kell.
A kérdésem az lenne,hogy melyik könnyebb,ill. hogy melyiknek veszem több hasznát? (A 2 ugyebár lehet különböző).
A nyelv német,és középfokkal már rendelkezem.
2015. aug. 4. 19:07
1/3 anonim válasza:
Én az euroexamet ajánlom. Nem vészesen nehéz a szótár és a választható partner meg végképp nagy segítség. És még el is ismerik. Bár én angolon voltam, de gondolom a kettő ilyen tekintetben ugyanolyan.
2/3 anonim válasza:
Goethe, Ösd. Ezeket külföldön is elismerik. A nevesincs magyar nyelvvizsgákkal nem bohóckodnék. Aki valóban tudja a nyelvet, annak mindegy hol vizsgázik. Még a BME elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!