Telc vizsgáról lenne néhány kérdésem. (? ) (Bővebben lent)
Angol B2 vizsgára megyek augusztus 14-én.
Lehet a vizsgán enni\inni?
Van szünet? Mikor? Mennyi ideig? Ebédszünet?
Táskám velem lehet a vizsga közben (írásbeli, szóbeli, szünet)? Ha nem, hol kell letenni?
Lehet enni\inni közben.
Szünet csak írásbeli és szóbeli között van (mindenki időpontra megy vissza szóbelizni). Ez nálunk úgy volt, hogy fél 12-kor vége a magnónak és az első ember negyed 1-re ment vissza szóbelire.
Írásbelinél a terem hátuljába rakjátok le, szóbelin viszitek magatokkal.
Ünnepplőben kell menni? Vagy valami csinosabban?
Azt gondolom hogy nem egy kopott deszkas gatya meg 7 szammal nagyobb polo es cipo... Vagyztrandpapucs..
Nálam Júniusban a táskám Írásbelin lehetett mellettem , de csak a földön széken, külön szólítottak mindenkit , hogy asztalon csakis üdítő/ kaja, és 2 fényképpel ellátott érvényes igazolvány és ezt külön mindenkinek az asztalánál emberenként leellenőrizte a vizsgabiztos. Telefon kikapcsolva, és nem lehet az asztalon semmilyen lejátszó fülhallgató média izé semmi! Íróeszköz+ ami csak vizsgakellék. Jahh és mindenkinek Nyomtatottan névreszóló volt az asztala írásbeli TELC-en. Nem volt olyan , hogy én ide akarok ülni te meg jól leszel ott. Ahol a nyomtatott papíron a te neved volt oda ültettek le ennyi.
9 kor kezdődött a vizsga az első szünet 11:40 kor volt 10 perc csúszás volt a magnón + a javító kulcs miatt.
Figyelj rá oda, hogy nem ugy van telcen mint 3 éve volt, hogy időt adnak a javítókulcsra, hogy majd átvezeted nyugodtan a vizsga után, hanem vizsga alatt satírozd átfelé!!! ami kész mindent, mert amikor kimondja, hogy tollat le akkor már 2 oldalról kapkodják elfelé a lapokat szóval bukó.
szóbelin én mindenemet kivéve pénztárca a várakozó teremben hagytam. majd vizsga után valamikor benéztem érte.
Ing+sötét színű farmer+ egyszínű bőrcipő, ing is egyszínű fehér rövidujjú, sötétkék ujabb kinézetű farmer sztem jó lesz, de én nem húznék sportcipőt.
aza lényeg, hogy ilyen kék-zöld- meg nagy Márkás feliratos cuccokba ne menjél oda mert az nem oda való.
Jahh meg, 36 fok melegben attól , hogy vizsga lesz nehogy öltönyben meg nyakkendőben virítsál ott majd egyedül, mert sztem ritka hülye az aki úgy megy majd oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!