Magyar vagyok, de amerikai állampolgárként tehetek-e le magyar nyelvvizsgát?
Figyelt kérdés
Elfogadnák-e idegen nyelvnek magyar iskolába a magyar nyelvet úgy, hogy kettős állampolgárként leteszem a magyar nyevvizsgát?2015. aug. 4. 13:40
1/5 anonim válasza:
Magyar iskolába magyar nyelvet nem fognak idegen nyelvként elfogadni.
2/5 anonim válasza:
Viszont az angolt elfogadják, úgyhogy inkább tedd le azt amerikai állampolgárként.
3/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan osztálytársam aki olasz-magyar kettős állampolgár volt. Neki a magyar tanár javasolta hogy ő magyar mint idegennyelvből vizsgázzon. Az is igaz hogy eléggé törte a magyart, keresgélte a szavakat és az írással is problémái voltak, olyannyira hogy órán olaszul jegyzetelt.
4/5 anonim válasza:
Magyarorszagon szulettel es kesobb honositassal megkaptad az amerikai allampolgarsagot?
Vagy az USAban szulettel es gyerekkorod ota a szuleiddel Magyarorszagon elsz?
5/5 A kérdező kommentje:
USA-ban születtem
2015. aug. 6. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!